Uszkodzony F70

Pisz jeśli masz problem z zepsutym wykrywaczem, podejrzewasz że jest zepsuty, nie rozumiesz jego dziwnego zachowania itp.
ODPOWIEDZ
Zapytanie_email

Uszkodzony F70

Post autor: Zapytanie_email »

Mam pytanie jestem posiadaczem fisher f-70 dzialal od ostatniego wlaczenia bez zarzutu dzis zas po wlaczeniu wydaje jedyie buczenie z glosnika i sluchawek i nie mozna przelaczyc rzadnej opcji ani zmienic czestotliwosci ani programu jedynie naciskajac grunt balans przeskakuje nie raz czestotliwosc czy podjeli by sie panstwo naprawy tego problemu i w jakiej cenie by to moglo sie zakrecic z gory dziekuje za odpowiedz
ProScan
Właściciel

Re: Uszkodzony F70

Post autor: ProScan »

A robił Pan RESET wykrywacza? Instrukcja str. 10.

:pa

proscan
Zapytanie_email

Proszę pana może zle opisałem cały problem bo nawet po odłączeniu cewki restarcie itd nic nie jestem w stanie zrobić cały czas wydaje buczenie nie mogę zmienić żadnej nastawy tak jak by był cały czas włączony grunt balans
ProScan
Właściciel

Pytałem o RESET, a nie restart.

Proszę zapytać w firmie Viking, czy wymienią albo sprzedają Panu klawiaturę, bo może jest w niej zwarcie.

:pa

proscan
Zapytanie_email

Dobrze skantaktuje się z firma Viking jeśli pan nie chce się podjąć na prawy ale myślałem ze nie będę musiał korzystać z ich usług
ProScan
Właściciel

A w którym miejscu napisałem, że nie chcę się podjąć naprawy?

Jakiś problem z czytaniem ze zrozumieniem?

Tylko w firmie Viking można kupić części zamienne – oni mają monopol. Trzeba było to wziąć pod uwagę wybierając model wykrywacza.

](*,)

proscan
Zapytanie_email

Dzień dobry nie pozwoliłem po pierwsze na umieszczanie naszej konwersacji na forum a po za tym pan powinien nauczyć się czytać z zrozumieniem bo bez analizy problemu sugeruje mi pan zakup panelu sterowania żart jakiś to ma bydz fachowy serwis nikogo bym nie polecił takiego serwisu jak pan prowadzi pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Proszę potraktować to forum jak lustro, w którym można przejrzeć się i to co się samemu napisało.

I jest to lustro anonimowe.

Myślę że wszyscy czytający są mi wdzięczni, że nie chowam pod korcem takich pereł.

A tak naprawdę, to liczę, że ktoś mi zacznie współczuć.

:)

proscan
ODPOWIEDZ