Zerwana puszka z elektroniką AT PRO
Zerwana puszka z elektroniką AT PRO
Witam mam problem z garretem at pro odłamała się puszka z elektroniką, ponadto nie działa automatyczne strojenie do gruntu a w zasobniku na baterie pojawiła się rdza.Mam jeszcze sądę prawdo podobnie z zerwanym kablem
Re: Zerwana puszka z elektroniką AT PRO
To znaczy? Połamane są te kolki do przykręcania do rurki?garretem at pro odłamała się puszka z elektroniką,
Duże prawdopodobieństwo, że sonda jest rozstrojona.nie działa automatyczne strojenie do gruntu
Nieszczelność. Proszę się przyjrzeć, czy nie ma pęknięć w miejscu, gzie zatyczka mocowana jest do puszki.zasobniku na baterie pojawiła się rdza
Prawie na pewno da się naprawić - wszystko zależy od stanu sondy (czy warto będzie się tym zajmować).Mam jeszcze sądę prawdo podobnie z zerwanym kablem
proscan
To znaczy? Połamane są te kolki do przykręcania do rurki? Tak
Nieszczelność. Proszę się przyjrzeć, czy nie ma pęknięć w miejscu, gzie zatyczka mocowana jest do puszki. Żadnych pęknięć nie widzę, ostatnio wymiana ogniw po godzinie łażenia w wodzie i wszystko suche. Jeśli chodzi o sondę musiał by pan sam ocenić, puki co mam oryginalną i nel ale zapas by się przydał. To co wysyłać?
Proszę przysłać i napisać co mam z tym zrobić.
Koniecznie list z opisem i adresem zwrotnym. Plus baterie.
Dalsze info: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... ?f=1&t=236

proscan
Koniecznie list z opisem i adresem zwrotnym. Plus baterie.
Dalsze info: http://www.proscan.gliwice.pl/forum/vie ... ?f=1&t=236
proscan
Przesyłka dotarła.
Stan zastany:
Kołków nie przykleję, bo nie będzie się trzymać - raczej wymiana całej obudowy wejdzie w grę.
Sprawę strojenie dopiero sprawdzę.

proscan
Stan zastany:
- Odłamane kołki;
Korozja w przedziale na baterie;
zaciek po wodzie od strony wewnętrzne na panelu czołowym;
Sonda zerwanym kablem.
Kołków nie przykleję, bo nie będzie się trzymać - raczej wymiana całej obudowy wejdzie w grę.
Sprawę strojenie dopiero sprawdzę.
proscan
Nowe informacje:
Strojenie automatyczne działa na mojej sondzie, ale po jego włączeniu wykrywacz jest bardzo niestabilny, więc tutaj może być źródło problemu.
Spodziewam się, ze po otwarciu zastanę w środku wodę lub jej ślady. proszę o decyzję co dalej robimy.
Na razie na liczniku jest tylko wstępna diagnostyka.

proscan
Strojenie automatyczne działa na mojej sondzie, ale po jego włączeniu wykrywacz jest bardzo niestabilny, więc tutaj może być źródło problemu.
Spodziewam się, ze po otwarciu zastanę w środku wodę lub jej ślady. proszę o decyzję co dalej robimy.
Na razie na liczniku jest tylko wstępna diagnostyka.
proscan
Przepraszam siedzę całymi dniami u syna na budowie i trochę zaspałem .Proszę zrobić co w pana mocy żeby wszystko działało poprawnie.
Witam chciałem zapytać czy widać jakieś światełko w tunelu z naprawą wykrywacza
Sonda już zrobiona. Adaptery do mocowania puszki zrobione. Została jeszcze sprawa elektroniki - na dniach będzie wiadomo.

proacan
proacan
Elektronika się przestraszyła, bo gdy ją otwarłem to cudownie się naprawiła i działa do teraz.
Poprawiłem podejrzane luty, ale nie mogę zagwarantować trwałości naprawy. Obecnie jest w 100% OK.
Koszty na email. Paczką pójdzie kurierem za pobraniem

proscan
Poprawiłem podejrzane luty, ale nie mogę zagwarantować trwałości naprawy. Obecnie jest w 100% OK.
Koszty na email. Paczką pójdzie kurierem za pobraniem
proscan
Witam i pozdrawiam wykrywacz już dotarł, mocowanie puszki bardzo mi się podoba. Elektronikę wypróbuję jutro w terenie bo małżonka resztę osprzętu zamknęła w szafie z barkiem i jej schowkiem na biżuterię do której klucza strzeże bardziej niż cnót niewieścich
a obecnie jest w pracy. Mam tylko dwa pytanie;1 Czy przy takim sposobie zamontowania puszki dalej zachowuje wodoszczelność 2 Czy przypadkiem nie został u pana pasek do podłokietnika bo przy podłokietniku go niema no a w szafie
teraz nie sprawdzę
1) tak.
2) nie - nie przypominam sobie by był pasek (ledwo podłokietnik kojarzę). Na pewno go nie zdejmowałem i nic też przypadkowego mi się tutaj nie "wala".

proscan
2) nie - nie przypominam sobie by był pasek (ledwo podłokietnik kojarzę). Na pewno go nie zdejmowałem i nic też przypadkowego mi się tutaj nie "wala".
proscan
Pasek jest przepraszam za kłopot