Sklepy Green Camo

Pisz jeśli masz problem z zepsutym wykrywaczem, podejrzewasz że jest zepsuty, nie rozumiesz jego dziwnego zachowania itp.
ODPOWIEDZ
maniutek1

Sklepy Green Camo

Post autor: maniutek1 »

witam ponownie.
Czy współpracuje Pan ze sprzedawcą wymienionym w tytule. Czy wykrywacz zakupiony w tej firmie jest objęty Pana gwarancją?
I jeszcze jedno, niech Pan się już nie gniewa na nas. Może jednak uda się ukoić nerwy i odblokuje Pan dział "czy to dobry wybór". Choć Pana nie znam to jednak uważam, iż jego mądrość i rozsądek nie pozwoli cierpieć rzeszom potrzebujących porady. W końcu nie należy się aż tak przejmować jednym, delikatnie mówiąc, niespełna rozumu i kultury osobnikiem. Proszę...
ProScan
Właściciel

Re: Sklepy Green Camo

Post autor: ProScan »

Nie wykonuję bezpośrednio napraw gwarancyjncyh dla żadnej firmy.

:pa

proscan

PS
Co do wspomnianego działu, to odblokuję go gdy uspokoi się sytuacja z naprawami. Jestem zmuszony to zrobić, bo znów zaczęły spływać pytania na email :-(

A wspomniany użytkownik wykazał się po prostu brakiem wyczucia i kultury. Myślę że warto było przyblokować dział choćby na jakiś czas, by zwrócić uwagę, że to forum jest komercyjne, a ja nie handluję detektorami i to że komuś doradzę co (nie)kupić wynika tylko z mojej dobrej i nieprzymuszonej woli.
ODPOWIEDZ