White's MXT Tracker

Pisz jeśli masz kłopot w opanowaniu wykrywacza, nie rozumiesz jego zachowania, poszukujesz instrukcji obsługi
ODPOWIEDZ
ProScan
Właściciel

White's MXT Tracker

Post autor: ProScan »

Garść ciekawych informacji:

http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... p?t=10312&

:pa

proscan
ProScan
Właściciel

Instrukcja obsługi

Próbka instrukcji obsługi po polsku do pooglądania.

TUTAJ

Hasło do otwarcia pliku pdf.

Wydruk termobindowany 40zł.

;)

proscan
Zdzich

Re: White's MXT Tracker

Post autor: Zdzich »

Chciałem prosić więcej informacji na temat tego wykrywacza. Wcześniej przymierzałem się do zakupu XLT, jednak trochę odstrasza mnie mnogość ustawień tego wykrywacza. Stąd pomysł z MXT. MXT jest chyba jednym z najnowszych Whitsów (pomijając Matrixa który jest okrojoną wersja MXT). Przeczytałem tłumaczenie Sylura na forum poszukiwaczy, nie znalazłem jednak żadnych opinii użytkowników. Wykrywacz wydaje mi się szczególnie interesujący ze względu na bogatą identyfikacje na ekranie oraz świetną ergonomię podobną do XLT jednak z większą prostotą obsługi i dłuższą żywotnością baterii (ponad dwa razy).

Potrzebuję wykrywacza w miarę uniwersalnego, choć ukierunkowanego na monetki i kolor, to sporadycznie ale zdarzy mi się również na militarkę wyskoczyć. Chciałbym prosić o jak najwięcej info o tym cacku. Pozdrawiam

PS.
Moja faktyczna „ksywka” to SiD – już raz założyłem na tym forum swoje konto, ale z niewyjaśnionych powodów zostało skasowane wraz z postami, stąd ta bądź co bądź dziwna ksywka która pierwsza wpadła mi do głowy - pozdrawiam
ProScan
Właściciel

Re: White's MXT Tracker

Witam,

Póki co jest to co jest. Nie mam żadnych innych informacji. Jak coś sie pojawi to będę zamieszczał.

Nie jestem posiadaczem MXT, ale Ci co go maja bardzo sobie chwalą. Wydaje się, że to własnie on wyparł z oferty Whitesa model PRO XL.

Co do wykasowania użytkownika, to pojęcia nie mam jak to się stało. Ja tego nie zrobiłem. Prosze się jeszcze raz zapisać jako SiD i po sprawie...

:pa

proscan
ODPOWIEDZ