WITAJCIE POSZUKIWACZE :o)
Dopiero zaczynam drogę "Poszukiwacza" dlatego też pomyślałem,żeby przed zakupem wykrywacza zasięgnąć informacji od doświadczonych praktyków.Mam do nabycia model WHITES MXT plus dwie sądy (nie znam ich parametrów) za ok.1500 tyś.zł.Głównie interesuję się militariami-zwłaszcza kawalerią i chciałbym wiedzieć czy ten model może zdac egzamin.Nie będę mógł sobie pozwolić na częste zmiany sprzętu więc pomóżcie w podjęciu decyzji.Z góry dziękuję i pozdrawiam. U Ł A N
Potrzebna dobra rada-praktyków !!!
Re: Potrzebna dobra rada-praktyków !!!
A co oznaczają militaria kawaleryjskie? Podkowy, strzemiona, elementy uprzęży, szble, odznaczenia, taczanki?
MXT w moim odczuciu jest wykrywaczem uniwersalnym z pewnym nieznacznym odchyleniem na drobnicę kolorową.
Myśle więc że da radę, co nie znaczy, że będzie idealnie nadawał się do specyfiki poszukiwań - bo tego nie wiem,

proscan
MXT w moim odczuciu jest wykrywaczem uniwersalnym z pewnym nieznacznym odchyleniem na drobnicę kolorową.
Myśle więc że da radę, co nie znaczy, że będzie idealnie nadawał się do specyfiki poszukiwań - bo tego nie wiem,
proscan