Potrzebna dobra rada-praktyków !!!

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
Ulan10PUL

Potrzebna dobra rada-praktyków !!!

Post autor: Ulan10PUL »

WITAJCIE POSZUKIWACZE :o)
Dopiero zaczynam drogę "Poszukiwacza" dlatego też pomyślałem,żeby przed zakupem wykrywacza zasięgnąć informacji od doświadczonych praktyków.Mam do nabycia model WHITES MXT plus dwie sądy (nie znam ich parametrów) za ok.1500 tyś.zł.Głównie interesuję się militariami-zwłaszcza kawalerią i chciałbym wiedzieć czy ten model może zdac egzamin.Nie będę mógł sobie pozwolić na częste zmiany sprzętu więc pomóżcie w podjęciu decyzji.Z góry dziękuję i pozdrawiam. U Ł A N
ProScan
Właściciel

Re: Potrzebna dobra rada-praktyków !!!

Post autor: ProScan »

A co oznaczają militaria kawaleryjskie? Podkowy, strzemiona, elementy uprzęży, szble, odznaczenia, taczanki?

MXT w moim odczuciu jest wykrywaczem uniwersalnym z pewnym nieznacznym odchyleniem na drobnicę kolorową.

Myśle więc że da radę, co nie znaczy, że będzie idealnie nadawał się do specyfiki poszukiwań - bo tego nie wiem,

:pa

proscan
ODPOWIEDZ