SZUKANIE GŁĘBOKO
SZUKANIE GŁĘBOKO
WITAM WSZYSTKICH:
MAM MALE PYTANIE ;JESTEM POSIADACZEM ACE 250 ;ALE INTERESUJE SIE MILITARKA I TAM GDZIE CHODZE ;BYLY OKOPY ;BUNKTY ITP--Z BIEGIEM CZASU TE MIEJSCA SIE CZESCIOWO ZASYPALY I TERAZ CIEZKO COS ZNALESC NA POWIERZCHNI : ACE NIE SPRAWDZA SIE JAK COS LEZY GLEBIEJ :PROSZE WIEC O RADE --SZUKAM WYKRYWKI KTORA DOBRZE LAPIE PRZEDMIOTY NA GLEBOKOSCIACH DO METRA ;COS LATWEGO W OBSLUDZE ;DO 1200 zl .
Z GORY BARDZO DZIEKUJE :POZDRAWIAM
TOMEK
MAM MALE PYTANIE ;JESTEM POSIADACZEM ACE 250 ;ALE INTERESUJE SIE MILITARKA I TAM GDZIE CHODZE ;BYLY OKOPY ;BUNKTY ITP--Z BIEGIEM CZASU TE MIEJSCA SIE CZESCIOWO ZASYPALY I TERAZ CIEZKO COS ZNALESC NA POWIERZCHNI : ACE NIE SPRAWDZA SIE JAK COS LEZY GLEBIEJ :PROSZE WIEC O RADE --SZUKAM WYKRYWKI KTORA DOBRZE LAPIE PRZEDMIOTY NA GLEBOKOSCIACH DO METRA ;COS LATWEGO W OBSLUDZE ;DO 1200 zl .
Z GORY BARDZO DZIEKUJE :POZDRAWIAM
TOMEK
Re: SZUKANIE GŁĘBOKO
Witam,
To "coś" powinno mieć dużą sondę.
W tej cenie, to chyba tylko używany wykrywacz, albo jakiś rzemieślniczy PI - nawet jabel z sondą 40-50cm. ACE zostawiłbym sobie, bo taki PI nadaje się tylko na żelastwo.

proscan
To "coś" powinno mieć dużą sondę.
W tej cenie, to chyba tylko używany wykrywacz, albo jakiś rzemieślniczy PI - nawet jabel z sondą 40-50cm. ACE zostawiłbym sobie, bo taki PI nadaje się tylko na żelastwo.
proscan
Jeśli jabel ty tylko z większą cewka, bo ta zalecana czyni go bardzo czułym na drobne, płytko położone żelazo. Żadnego gwoździa nie ominiesz. Mam jabla i na początku mnie to denerwowało. Teraz wiem jak pozbyć się tej drobnicy, ale i tak na drobny kolor się wogle nie nadaje. Tylko grube ordynarne żelastwo wchodzi w rachubę. Szukając przykładowo monet musisz wykopać masę drobnego żelaza, którego w ziemi, przynajmniej u mnie jest całą masa. Wykrywacz praktycznie wszędzie coś wskazuje i nie są to sygnały fałszywe.
jeszcze jedno
WITAM PONOWNIE !! CHODZI MI JESZCZE COS PO GLOWIE --CZY NP TEN GTI 1500 lub 2500 NIE RADZILBY SOBIE DOBRZE NA DUZYCH GLEBOKOSCIACH ; MYSLE ZE LEPIEJ DOSKLADAC I KUPIC COS DOBREGO --PROSZE O RADE --POTRZEBUJE COS DOBREGO NA TA MILITARKE ;
I JESZCZE JEDNO PYTANIE-- CZY CEFKI OD GTI MOZNA UZYC W ACE 250-- ?
POZDRAWIAM
I JESZCZE JEDNO PYTANIE-- CZY CEFKI OD GTI MOZNA UZYC W ACE 250-- ?
POZDRAWIAM
GTI 1500 - to moneciak.
GTI kosztują grubo powyżej 1200zł
Sondy GTI nie pasują do ACE.

proscan
GTI kosztują grubo powyżej 1200zł
Sondy GTI nie pasują do ACE.
proscan
dzieki
wiem ze gti 2500 jest kosztowny ale do lata odloze --tylko nie wiem czy on sie sprawdzi ,pozostale do glebokoich poszukiwan tez sa kosztowne i duze --nie wygodne w noszeniu --w zalesionym terenie.moze jest cos dobrego na militarke do np-2000 tys. podrawiam 
To ja też pozdrawiampodrawiam
Myślę że na okopy to szkoda takiego wykrywacza jak GTI, zwłaszcza gdy mu sie właczy damskie komunikaty głosowe
Proponuję pozostac przy poprzednich opcjach, a do lata mamy sporo czasu - zbierac pieniądze nie zawadzi.
proscan