Głęboki PI

Pisz jeśli masz na oku jakiś wykrywacz (np. na allegro - podaj link) lub nie wiesz na co się zdecydować. Im precyzyjniej sformułowane pytanie, tym precyzyjniejsza odpowiedź. Przed zadaniem pytania należy samemu odrobić zadanie domowe (zapoznać się z ofertami dealerów, skorzystać z wyszukiwarki, przeglądnąć inne fora itd).
ODPOWIEDZ
wiciu_r

Głęboki PI

Post autor: wiciu_r »

Chcemy sobie na spółkę zakupić do kompletu jakiś dobry PI.
Miałby znaleźć bez problemu powiedzmy np. skrzynkę od mg na 1,5m i możliwie nie reagować na polmosy. Wizualnie podoba nam się ten "nowy" Nowak z największą sondą ale...no właśnie czy warto. Naprawiałem kiedyś wyrób tej firmy i w środku był pająk miedziano-kwarcowy co mnie zaskoczyło bo laminat jest znany już od dłuższego czasu.
Ewentualnie może poleciłby Pan jakiś wyrób do takich celów (w rozsądnych granicach finansowych bo lorenza nie kupimy)
Dzięki i pozdro
ProScan
Właściciel

Re: Głęboki PI

Post autor: ProScan »

Zaplątało mi się gdzieś to pytanie - ale zdaje sie, że z kolega z tego forum już podziałaliście.

Dla początkujących w temacie PI radze kupić na allegro jakiś model za 200zł i dorobić sobie większą sondę. Klucz do sukcesu w technice obsługi...

:pa

proscan
wiciu_r

Post autor: wiciu_r »

Zgadza się, mamy Nowaka V5 z największą sondą. Ze względu na moją inwestycję budowlaną obydwie wykrywki ma kolega, tak aby mnie nie kusiło uciec w teren i w abym końcu coś postawił w zagrodzie :-)
kulawy

Post autor: kulawy »

Ja również poszukuję wykrywacza PI do militarki, czy mógłby ktoś doradzić jakiś konkretny model?
ODPOWIEDZ