Chcemy sobie na spółkę zakupić do kompletu jakiś dobry PI.
Miałby znaleźć bez problemu powiedzmy np. skrzynkę od mg na 1,5m i możliwie nie reagować na polmosy. Wizualnie podoba nam się ten "nowy" Nowak z największą sondą ale...no właśnie czy warto. Naprawiałem kiedyś wyrób tej firmy i w środku był pająk miedziano-kwarcowy co mnie zaskoczyło bo laminat jest znany już od dłuższego czasu.
Ewentualnie może poleciłby Pan jakiś wyrób do takich celów (w rozsądnych granicach finansowych bo lorenza nie kupimy)
Dzięki i pozdro
Głęboki PI
Re: Głęboki PI
Zaplątało mi się gdzieś to pytanie - ale zdaje sie, że z kolega z tego forum już podziałaliście.
Dla początkujących w temacie PI radze kupić na allegro jakiś model za 200zł i dorobić sobie większą sondę. Klucz do sukcesu w technice obsługi...
proscan
Dla początkujących w temacie PI radze kupić na allegro jakiś model za 200zł i dorobić sobie większą sondę. Klucz do sukcesu w technice obsługi...
proscan
Zgadza się, mamy Nowaka V5 z największą sondą. Ze względu na moją inwestycję budowlaną obydwie wykrywki ma kolega, tak aby mnie nie kusiło uciec w teren i w abym końcu coś postawił w zagrodzie 

Ja również poszukuję wykrywacza PI do militarki, czy mógłby ktoś doradzić jakiś konkretny model?