Witam
Czy mógłby pan powiedzić czym różnią sie te wykrywacze. W sieci, szczególnie w jezyku polskim, żadnych konkretnych informacji nie ma. Czy te wykrywacze automatycznie dostrajają sie do gruntu, czy też mają "uniersalne" ustawienia fabryczne? Czy różnia się one wyłącznie mozliwością regulacji częstotliwości pracy-1236 i podwójną dyskryminacją- 1266 a w istocie technicznie to ten sam sprzęt?
Czy sprawdzą się w poszukiwaniu monet?
Czy cewki w tych modelach sa zamienne?
Pozdrawiam
Adrian
Fisher 1225, 1236, 1266
Re: Fisher 1225, 1236, 1266
Witam i odpowiadam:
Mają ustawienia fabryczne.
1225 i 1236 to w zasadzie to samo - różnica taka jak podałeś. 1266 jest bardziej rozbudowany i można powiedzieć, że nie ma wiele wspólnego z tymi pozostałymi (oprócz zbliżonej koncepcji - ale w wykonaniu o wiele bardziej złożonym).
na to pytanie niech odpowiedzą użytkownicy. Słyszałem bardzo wiele pochlebnych opinii o 1235, także na tym forum. 1266 też był swego czasu (gdy był produkowany) naprawdę bardzo chwalony jako wykrywacz uniwersalny.
Tak.
proscan
Czy te wykrywacze automatycznie dostrajają sie do gruntu, czy też mają "uniersalne" ustawienia fabryczne?
Mają ustawienia fabryczne.
Czy różnia się one wyłącznie mozliwością regulacji częstotliwości pracy-1236 i podwójną dyskryminacją- 1266 a w istocie technicznie to ten sam sprzęt
1225 i 1236 to w zasadzie to samo - różnica taka jak podałeś. 1266 jest bardziej rozbudowany i można powiedzieć, że nie ma wiele wspólnego z tymi pozostałymi (oprócz zbliżonej koncepcji - ale w wykonaniu o wiele bardziej złożonym).
Czy sprawdzą się w poszukiwaniu monet?
na to pytanie niech odpowiedzą użytkownicy. Słyszałem bardzo wiele pochlebnych opinii o 1235, także na tym forum. 1266 też był swego czasu (gdy był produkowany) naprawdę bardzo chwalony jako wykrywacz uniwersalny.
Czy cewki w tych modelach sa zamienne?
Tak.
proscan
Odnośnie pytania czy 1225x nadaje się na monetki
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... hp?t=25523
Mam nadzieję że Proscan wybaczy link
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Foru ... hp?t=25523
Mam nadzieję że Proscan wybaczy link
Nie ma czego wybaczać. W żaden sposób nie godzi to w moje interesy ani w cokolwiek mojego (np. poczucie estetyki).
proscan
proscan