Garett AT GOLD
Garett AT GOLD
Witam! Czy warto kupić Garetta AT GOLD ? 

Re: Garett AT GOLD
Może warto, a może nie warto? Kto to wie?

proscan

proscan
Dziękuje za odpowiedź.
– Może ktoś pracował na tym modelu i coś napisze odnośnie sprzętu. Z góry dziękuje za informację

Proszę dać coś od siebie. Co zwróciło uwagę kolegi, że się tym akurat modelem zainteresował?

proscan

proscan
-
mariusz.babilon
Miałem ten wykrywacz polecam bardzo dobry na kolor ale niestety drogi .Trzeba do wykorzystania jego możliwości dokupić cewkę DD 8.5x11 i robią się w sumie spore pieniądze .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam ! Mój brat ma Garetta ACE 250 – kilka razy miałem go w terenie i mogę powiedzieć że drobnice kosi nie samo wicie - i dlatego zainteresowałem się AT GOLD - Tylko czy faktycznie warto go kupić. 

AT GOLD jak sama nazwa wskazuje został opracowany z myślą o poszukiwaczach złota - i to tych w USA, gdzieś na ich terenach złotonośnych, a nie dla Polaka uganiającego się za boratynkami czy innymi takimi pospolitymi moniakami.
Jeśli już to wskazałbym na AT PRO, skoro ten design się spodobał.

proscan
Jeśli już to wskazałbym na AT PRO, skoro ten design się spodobał.

proscan
Serdecznie dziękuje za odpowiedź
Mam jeszcze jedno pytanie jaki wykrywacz polecił by pan z górnej półki – taki warty swojej ceny - może Withes Spectra VX3 lub Withes spektra v3i – czy te dwa modele bardzo różnią się od siebie.
Ten wątek dotyczy tylko AT Gold.
Ja nic nie polecam. Ja mogę tylko pomóc w wyborze, gdy ma się coś konkretnego na oku. Dla początkującego wymienione wykrywacze odradzam.

proscan
Ja nic nie polecam. Ja mogę tylko pomóc w wyborze, gdy ma się coś konkretnego na oku. Dla początkującego wymienione wykrywacze odradzam.

proscan
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz