Cibola wykrywacz przestał reagować na różnego rodzaju metal
Cibola wykrywacz przestał reagować na różnego rodzaju metal
Witam mam pewien problem i nie wiem co z nim zrobić a więc tak wykrywacz przestał reagować na różnego rodzaju metale (wgl nie reaguje) podejrzewałem że cewka padła więc kupiłem nową i problem pozostał
wie ktoś może co się stało ? normalnie się włącza i dalej nic :/ orientuje się ktoś ile może kosztować naprawa ? pozdrawiam
Re: Cibola
Więcej informacji!
Na jakie metale nie reaguje? Przy jakich nastawach (zwłaszcza dyskryminacji)? W jakim trybie pracy? Czy w AM także?

proscan
Na jakie metale nie reaguje? Przy jakich nastawach (zwłaszcza dyskryminacji)? W jakim trybie pracy? Czy w AM także?

proscan
a więc tak wgl nie działa na żadnym ustawieniu nie reaguje na żaden metal cwekę ma nową 
nie działa na żadnym ustawieniu nie reaguje na żaden metal
No to jakiś konkret.
Test baterii przechodzi dobrze?
Czy jakieś kabelki nie są pourywane wewnątrz?

proscan
tak dobrze kabelki są wszystkie ok
Dodam jeszcze że użytkowany był tylko na bateriach energizer alkaicznych
Tak więc wykrywacz zepsuty. Nic więcej na odległość zrobić się nie da.

proscan

proscan
a wie pan gdzie go można wysłać żeby sprawdzili co jest uszkodzone i ile by naprawa kosztowała ?
Można do mnie wysłać, jeśli detektor jest drugiej ręki.

proscan

proscan
Cibola była kupiona u Denara ale to jakieś 3 lata temu jaki koszt sprawdzenia wykrywki ?
No to proszę do Denara. Może wreszcie dowiemy się gdzie jest jego serwis.

proscan

proscan
zauważyłem ten oto post viewtopic.php?f=1&t=89
powiem tak jestem drugim właścicielem poprzedni zakupił go w Gdyni u denara więc może rozważył by pan moją prośbę o pomoc w naprawie wykrywacza nie ukrywam że bardzo mi zależy
powiem tak jestem drugim właścicielem poprzedni zakupił go w Gdyni u denara więc może rozważył by pan moją prośbę o pomoc w naprawie wykrywacza nie ukrywam że bardzo mi zależy
No to pisałem, że jak z drugie ręki, to można u mnie.
Proszę przysłać - ale nie jestem w stanie oszacować kosztów na odległość.

proscan
Proszę przysłać - ale nie jestem w stanie oszacować kosztów na odległość.

proscan