Garrett GTP 1350
Re: Garrett GTP 1350
Bardzo dziękuję za wiadomość.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Z sondą zrobiłem porządek. Tutaj zamieszczam jak to wyglądało "przed". Do galerii osobliwości ta śruba!
I o tą śrubę pytanie: chce Pan to zostawić, czy chce Pan nowa śrubę? Uszka mocno wytarte - nadlałem płynnym plastikiem, ale z taką śrubą ich dni będą policzone.
Proszę o kontakt emailowy, bo będę miał dodatkowe pytania.

proscan
I o tą śrubę pytanie: chce Pan to zostawić, czy chce Pan nowa śrubę? Uszka mocno wytarte - nadlałem płynnym plastikiem, ale z taką śrubą ich dni będą policzone.
Proszę o kontakt emailowy, bo będę miał dodatkowe pytania.
proscan
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam
Dziękuję za wiadomość
śrubę jak najbardziej chcę a nawet dwie.
Pozdrawiam
Dziękuję za wiadomość
śrubę jak najbardziej chcę a nawet dwie.
Pozdrawiam
Wykrywacz wrócił
JEST SUPER - jestem bardzo zadowolony
Bardzo dziękuję
i chciałem go od razu wypróbować

w sumie 60 łusek mausera / 4 łódki mauser dwa pociski / 2 guziki / 2 monety i kilkadziesiąt różnych śmieci.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
felek125
JEST SUPER - jestem bardzo zadowolony
Bardzo dziękuję
i chciałem go od razu wypróbować

w sumie 60 łusek mausera / 4 łódki mauser dwa pociski / 2 guziki / 2 monety i kilkadziesiąt różnych śmieci.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
felek125
Witam
Zapytam jeszcze o te podkładki gumowe na śrubę łączącą cewę ze sztycą
te podkładki do środka czy na zewnątrz?
Pozdrawiam
felek125
Zapytam jeszcze o te podkładki gumowe na śrubę łączącą cewę ze sztycą
te podkładki do środka czy na zewnątrz?
Pozdrawiam
felek125
Oczywiście pomiędzy uszami a końcówką wysięgnika - aby plastik nie tarł o plastik.

proscan
proscan
Witam
I znowu mam problem z moim garetem
Proszę o pomoc
Po włączeniu wykrywacza zaczyna wydawać dzwięki takie - pyk pyk pyk pyk lub warczy i resetuje się do nastaw fabrycznych
Podejrzewam że jest to związane z tą płytką w elektronice( miejsce pokazane na fotkach wyżej lub zwarcie na kablu w tej rurce naprawianej pod elektroniką
Sugerowana wymiana przez pana baterii nie skutkuje
Jeżeli to będzie płytka z elektroniką to czy jest możliwość wymiany na nową - zdaje sonie sprawę że to jest już przestarzały model
Pozdrawiam
felek125
I znowu mam problem z moim garetem
Proszę o pomoc
Po włączeniu wykrywacza zaczyna wydawać dzwięki takie - pyk pyk pyk pyk lub warczy i resetuje się do nastaw fabrycznych
Podejrzewam że jest to związane z tą płytką w elektronice( miejsce pokazane na fotkach wyżej lub zwarcie na kablu w tej rurce naprawianej pod elektroniką
Sugerowana wymiana przez pana baterii nie skutkuje
Jeżeli to będzie płytka z elektroniką to czy jest możliwość wymiany na nową - zdaje sonie sprawę że to jest już przestarzały model
Pozdrawiam
felek125
Jeśli resetuje się, to zapewne jest zwarcie w klawiaturze.
Mam nadzieję, że nie grzebał Pan w elektronice.
Mam nadzieję, że nie grzebał Pan w elektronice.
Nic nie robiłem.
Proszę zapytać u dealera Garretta czy mają klawiatury do GTP.

proscan
proscan
Pod elektroniką w tej złamanej rurce jest jakiś przewód / rurka jest połączona dwiema śrubkami / czy tam może być przetarta izolacja i tworzy się ruchome zwarcie.
Tam biegną przewody od zasilania i do głośnika.
Objawy byłyby inne. Chyba ze przez pojęcie "resetuje się" rozumie Pan wyłączanie się detektora.
Jeśli "resetuje się do nastaw fabrycznych", to jedyna możliwość jest taka, że "coś" cały czas zwiera przycisk włączenia, bo jego przytrzymanie powoduje przywrócenie nastaw fabrycznych. Winna klawiatura na 80%.

proscan
Objawy byłyby inne. Chyba ze przez pojęcie "resetuje się" rozumie Pan wyłączanie się detektora.
Jeśli "resetuje się do nastaw fabrycznych", to jedyna możliwość jest taka, że "coś" cały czas zwiera przycisk włączenia, bo jego przytrzymanie powoduje przywrócenie nastaw fabrycznych. Winna klawiatura na 80%.
proscan
Chyba ze przez pojęcie "resetuje się" rozumie Pan wyłączanie się detektora.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie - tak jak pisałem wcześniej (pyka lub warczy - tak jak by było pod cewką ogromne żelastwo)
A kiedy cewkę skieruje do góry jest to samo
Kontaktowałem się z dealerem Vikinga
niestety - nie ma takich rzeczy.
Pozdrawiam
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie - tak jak pisałem wcześniej (pyka lub warczy - tak jak by było pod cewką ogromne żelastwo)
A kiedy cewkę skieruje do góry jest to samo
Kontaktowałem się z dealerem Vikinga
niestety - nie ma takich rzeczy.
Pozdrawiam
Proszę pytać w Talcomp. Jeśli tam też nie mają, to trzeba będzie kombinować 

proscan
proscan
Ok. - dziękuję , odezwe się .
Pozdrawiam
Pozdrawiam